Зірка Танців з зірками Женя Кот розповів, як зізнався дружині про роман з Ксенією Мішиною: “Ми навіть цілувалися”

Відомий український танцюрист Женя Кот розповів, як зізнався дружині про свої почуття до Ксенії та виклав їй усю правду про роман. Усі деталі дізнайтеся у статті.

Відомий український танцюрист Женя Кот, який свого часу приніс перемогу акторці Ксенії Мішиній, прийшов на шоу Маші Єфросиніної, щоб розповісти їй про всю правду стосовно його стосунків з дружиною, яка йому зрадила.

Женя Кот розповів дружині про роман з Ксенією Мішиною

У розмові також пригадувалася акторка і колишня партнерка чоловіка. Зокрема, вони торкнулися теми роману між ними.

Женя Кот розповів дружині про роман з Ксенією Мішиною

Ксенія Мішина та Женя Кот
Женя Кот розповів дружині про роман з Ксенією Мішиною

Так, на днях світ побачив перший випуск програми “Мій секрет”, на який завітав саме Женя код, щоб розповісти всю правду про себе. За його словами, він одразу попередив дружину, що збирається пережити з Ксенією телевізійний роман.

Женя Кот розповів дружині про роман з Ксенією Мішиною

“Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталі і кажу: “Ксенія дуже красива. У нас може бути з нею роман, цей медійний. Точно буде!” Ми навіть цілувалися з Мішиною, цілувалися прямо на паркеті!”

Дружина Євгена Кота знала про його почуття до Ксенії Мішиної
Женя Кот розповів дружині про роман з Ксенією Мішиною

Також Євген розповів про те, як зрозумів, що дружина Міріам йому зраджує. Виявляється, людиною, яка зруйнувала шлюб пари став Антон Савлепов. Кот спочатку підозрював, що у стосунках відбувається щось не те і навіть здогадався, що його дружина закохана в музиканта. А в перерві між зйомками, йому наснився сон, який привів його до відкриття. Після неприємної ночі він напряму запитав у коханої, чи зраджує вона йому і отримав позитивну відповідь.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".