Андрій Данилко показав малюка, який запалює під хіти Сердючки і вразив повідомленням: “Емоції моєї дитини”

Відомий український артист Андрій Данилко потішив соціальну мережу кадрами танцюючого малюка, який насолоджувався його музикою. Усі деталі в статті.

Як відомо, Андрій Данилко затятий холостяк, який роками зберігає репутацію одинака та однолюба. Єдина любовна історія артиста, яка відома широкій аудиторії — кохання до Анни Сердюк, яка стала його мотивацією для творчості.

Тому зовсім не дивно, що за будь-якими деталями про артиста слідкує ледь не вся країна. Чим більше інтрига, тим більший інтерес до персони.

Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього

Нещодавно Андрій Данилко опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик з маленьким хлопчиком, який весело запалює під хіти Вєрки Сердючки. На тлі видніється прикрашена ялинка та екран телевізора. У дописі до відео невідома дякує Андрія за емоції дитини.

Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього. Скріншот особистої сторінки Вєрки Сердючки

Вочевидь, розчулений артист вирішив поділитися цими емоціями з усіма іншими.

На жаль, імовірністі, що дитина від Андрія навіть не існує. Це фанатка вирішила привернути увагу Данилка до маленького чуда, який він творить щодня.

Андрій Данилко зізнався, чим займається у гримерці з мамою Сердючки Білоконь
Андрій Данилко показав крихітного хлопчика та вразив повідомленням про нього

Нагадуємо, що 49-річний Андрій Данилко досі не одружений і немає дітей за офіційними даними. Подейкують, що у зірки давно є дружина, яку він приховує від журналістів, але це лише одна з легенд, яка досі не отримала підтвердження. Також подейкують про його роман з партнеркою Інною Білоконь, але насправді акторка заміжня і вже виховала двох дітей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".