55-річна Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль: пишна зачіска і накидка з пір’ям (ФОТО)

Відома українська акторка Ольга Сумська, яка завжди славилася своєю вродою та харизмою кардинально змінила стиль. Як зараз виглядає акторка, дізнайтеся в нашій статті.

Роки ідуть, а Ольга Сумська залишається все такою ж привабливою, харизматичною та бажаною жінкою. Акторка — одна з символів справжньої жіночої вроди в українському шоу-бізнесі. Тисячі чоловіків мріють про зустріч з цією красунею, яка не припиняє радувати прихильників новими ролями. Знаменитість тримає себе у прекрасній формі і не збирається в давати свій вік зовнішнім виглядом.

Саме заради нової героїні Олі Сумській довелося перевтілитися та кардинально змінити свій стиль.

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль. Кадр з нового фільму

20 січня у кінотеатрах країни стартує показ романтичної комедії “Любов і Блогери”. Саме в ній акторка зіграла роль цікавої та дещо епатажної Тамари Павлівни.

Сама Ольга Сумська зазначила, що їй було дуже цікаво перевтілитися у цю сильну та впевнену у собі жінку. І варто відмітити, що в неї вийшло абсолютно точно зобразити її. Хоча в акторських талантах акторки вже давно ніхто не сумнівається. Її вміння передавати емоції одним голосом чого тільки варті!

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль. Кадр з фільму

Нагадуємо, нещодавно Ольга та Наталія Сумські дали інтерв’ю, в якому зазначили, що ніякого конфлікту між ними немає. Після низки дивних розмов з пресою про їхні стосунки зіркові сестри вирішили спростувати чутки про сварку та зазначили, що між ними задовільні взаємини.

Однак, публіка відреагувала на цю заяву не однозначно і після скарг сестер одна на одну не поспішає вірити.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".