36-річна Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки: “Є друга половинка…”

Відома українська співачка Тіна Кароль попалася під час розмови зі своїми колегами в ефірі популярного шоу. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль роками приховує особисте життя від фанатів та преси. Її публічні стосунки завершилися багато років тому. Шлюб з покійним Євгеном Огіром став її останнім романом, який вона була готова обговорювати привселюдно. Уся країна спостерігала за тим, як життя у продюсері згасає, а поп-діва оплакує свого коханого.

Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки

Тим не менш, останнім часом почали з’являтися чутки, що співачка оправилася від горя та вже вступає у стосунки з чоловіками. Пліткували про її інтрижки з Ігором Коломойським та Даном Баланом, а артистка начебто і сама не проти заінтригувати публіку.

Нещодавно в соціальній мережі Тік Ток з’явилося відео, у якому Тіна Кароль попалася на питанні про її обранця.

Тіна Кароль не вистояла під тиском Маші Єфросініної і зізналася про стосунки. Скріншоти оприлюдненого відеоролика

Тіна Кароль була співведучою з Олексієм Потапенком на шоу “Ліпсинк батл”, де допомагала реперу розібратися, що ж відбувається на сцені. А ось Маша Єфросиніна, яка теж була на сцені, вирішила поговорити про стосунки нібито Потапа та Тіни Кароль, проте співачка одразу заявила, що у них є другі половинки.

Коли на артистку надавили, вона зніяковіла та не знайшла що відповісти, що підтверджує її стосунки з невідомим.

Нагадуємо, що зараз у мережі активно обговорюють її скандальне фото з піар-менеджером Павлом Орловим. Подейкують, нібито поп-діва закрутила з ним роман. Але підтверджень цим пліткам немає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".