56-річна Алла Мазур народила від колеги? Кого називає татом маленький Артем та чи схожий він на відомого батька

Популярна ведуча Алла Мазур 13 років виховує свого улюбленого сина Артема. Та досі великою загадкою для публіки лишається відповідь на питання: "Хто тато хлопчика".

Неймовірно щаслива, з палаючими очима моложава ведуча позує поруч зі своєю надією та опорою – вже немаленьким сином Артемом. Хлопчик не соромиться камер та радо демонструє свій жвавий характер.

Мама ж була достатньо зрілою жінкою, коли на світ з’явився її скарб. Раділа за ведучу вся студія ТСН. Ось, як виглядала Алла Мазур, коли тільки викормлювала своє немовля.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Та згодом у всіх, включаючи фанатів зірки назріло питання: хто ж тато хлопчика.

Відомо, що офіційних коментарів щодо свого одруження Алла не давала. За інформацією, яка є у публічному доступі, 56-річна Мазур досі незаміжня. Втім, вона і не приховує, що обранець у її серці таки є.

Вона розповідала, що чоловік пишно зустрів її з пологового, привітав величезним букетом квітів. Тато Артема, за словами зірки, не є політиком чи олігархом, але все одно вона воліє тримати його постать у секреті.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

У мережі ж вважають, що колега Алли, Роберт Опаленик потенційно може бути батьком її дитини. На думку інтернет-експертів, на це вказує неймовірна схожість Тьоми та телевізійника: темні очі, схожа форма голови, статура.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Також наштовхує на думку про те, що чоловік може бути причетним до створення дитини, і той факт, що близько 20 років пара пліч-о-пліч працює разом та часто бувала на світських заходах. Можна лише позаздрити, з якою турботою до неї ставиться колега.

До речі, у декретній відпустці зірка так і не була. Мріяла після народження Артема ще й про доньку та зазначала, що дуже хоче подарувати другу дитину гідній людині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".