Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала омріяну каблучку на безіменному пальці: заміж за Михайла Заливако

Обраниця Холостяка-11 Михайла Заливако Анна Богдан показала каблучку з величезним діамантом на безіменному пальці. Схоже, стосунки пари перейшли на новий рівень.

Герої 11 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Анна Богдан і Михайло Заливако щасливі разом вже майже рік. Датою початком своїх стосунків вони вважають кінець зйомок, який припав на 28 лютого 2021-го. Пара з’їхалася одразу після завершення проєкту.

До участі в шоу Анна була заміжньою за екс-головою Офісу Президента Андрієм Богданом, розлучення з яким дівчина переживала болісно. Доволі тривалий час після нього нових чоловіків в житті Ані не з’являлося, тож її сестра наполягла на тому, щоб вона подала анкету на “Холостяк”, і не прогадала.

Михайло Заливако, Анна Богдан і Григорій Решетнік
Михайло Заливако і Анна Богдан продовжили стосунки після проєкту

Михайлу Анна подарувала справжнє кохання, якого йому так не вистачало в житті, що виявилося взаємним. Закохані часто подорожують, діляться спільними фото і відео, відповідають на питання шанувальників, а також продовжують натякати на весілля.

Так, цього разу Богдан виклала кадр, зроблений в автомобілі:

“Мчимося на зустріч”, – пише Анна.

Анна Богдан показала каблучку з величезним діамантом на безіменному пальці
Анна Богдан показала каблучку з величезним діамантом на безіменному пальці

Дівчина тримається за руку з Заливако, акцентувавши увагу на каблучці з величезним діамантом, яка красується на її безіменному пальці.

В інтерв’ю для YouTube-шоу “Слава+” після фіналу “Холостяка” пара зізнавалася, що розмови про одруження вже були. Вони обговорювали, яким має бути торжество і святкування – скромне, не більше 15-20 гостей. Втім, Михайло запевняє – якщо коханій захочеться масштабного весілля, організує.

Михайло Заливако готовий влаштувати масштабне весілля для Анни Богдан

До речі, каблучка, яку Заливако подарував Анні на фінальній церемонії, була символом того, що він хоче продовжувати будувати стосунки і поза камерами. Пропозицією руки та серця це не було.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".