39-річний Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США: “Полетіти від мене”

Відомий український хореограф Влад Яма активно демонструє своє життя у Флориді, куди вони з сім'єю літають кожного року. Що ж сталося під час відпочинку?

Родина популярного українського танцюриста та хореографа Влада Ями має прекрасну традицію кожного року відправлятися на відпочинок до Сполучених Штатів Америки. Улюбленим містом для цієї справи у знаменитості стала Флорида, де не тільки тепло і поруч океан, а ще й багато цікавих музеїв та розваг.

Цього року тривалість подорожі буде набагато меншою, адже Леон вперше пішов до школи і має повернутися до кінця зимових канікул. Тим не менш, це не заважаю родині насолоджуватися відпочинком, хіба що думка про те, що скоро доведеться покидати цей прекрасний край може приносити ноту печалі.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США

Втім, родина настільки захоплена, що починає витати у хмарах. Так, Влад Яма повідомив, що його дружина Ліліана дуже захотіла покинути США, і власне нашу Землю. Зірка розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що вони відвідали музей NASA, і його кохана настільки захоплена космонавтикою, що має велику мрію полетіти у космос.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США. Скріншот особистої сторінки хореографа

Вони вже не вперше відвідують це місце, і кожного наступного разу Ліліана все більше палає бажанням стати частиною всього цього. Звісно, її чоловік її підтримає, але ні для кого не секрет, що подібне доступне далеко не всім.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США. Скріншот особистої сторінки хореографа

Будемо сподіватися, що сімейство розбагатіє настільки, що хореограф зможе реалізувати найбільшу мрію своєї обраниці і відправити її до відкритого космосу на одному з космічних кораблів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".