36-річна Тіна Кароль розповіла, чому насправді змінила ім’я на псевдонім: “Бути Тетяною Ліберман неприйнятно”

Популярна українська співачка Тіни Кароль чесно розповіла, чому насправді відхрестилася від свого справжнього імені на користь творчого псевдоніма.

Сьогодні Тіна Кароль вважається однією з найуспішніших співачок вітчизняної естради. Її обожнюють, нею захоплюються та хочуть бути на неї схожими, але колись давно вона була зовсім не Тіною, а для підняття на музичний олімп їй знадобилося багато зусиль і років.

До популярності артистка була Тетяною Ліберман – саме таким іменем її нарекли батьки. Коли до неї прижився творчий псевдонім Тіна Кароль, вона і по документах перестала бути Танею. Ба більше, подейкують, що навіть у свідоцстві про народження сина Веніаміна його мама записана не як Тетяна, а як Тіна. Батьком хлопчика є покійний чоловік та продюсер зірки Євген Огір.

Концерт Тіни Кароль
Справжнє ім’я Тіни Кароль – Тетяна Ліберман

Тіна Кароль відповіла, чому змінила справжнє ім’я на псевдонім

На одній з фанатських сторінок Кароль в Інстаграмі опублікували її архівне інтерв’ю, під час якого вона відповіла на питання про зміну імені:

“Багато чого говорять, багато чого пишуть… Насправді бути Тетяною Ліберман на сцені трошки неприйнятно в нашій країні. Коли в дитинстві я під своїм справжнім іменем виступала на сцені, я жила в Івано-Франківську, і неодноразово чула: “Дивись, яка гарна жидівочка співає”.

Ведучий зауважив, що це ж насправді був комплімент, з чим співачка не погодилася. Зауважимо, що прізвище Ліберман вважається єврейським прізвищем з німецьким походженням – пішла від німецьких слів “Lieber Mann”, які дослівно означають “мила людина”.

Більше цікавих фактів з творчого та особистого життя Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".