Роксолана стала чудовиськом: зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі зробила невдалу пластику на обличчі (ФОТО)

Відома турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", зробила невдалу пластику на обличчі.

Мер’єм Узерлі народилася в німецькому місті Кассель. Її матір – німка, а батько – турок. Акторська біографія майбутньої зірки почалася ще в 5 років, коли вона вийшла на сцену театру, яким керував друг сім’ї. Вищу освіту Мер’єм здобувала у театральній школі Гамбургу. Вступити туди – задача не з простих, але їй це вдалося.

Всесвітня впізнаваність прийшла до Узерлі з роллю Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”. Незнання турецької мови не завадило Мер’єм успішно пройти кастинг та стати головною героїнею картини, яка висвітлювала життя Османської імперії за часів правління султана Сулеймана Величного. Акторка зіграла одну з його наложниць – Роксолану, викрадену кримськими татарами.

Роксолана Сумська чи Роксолана Узерлі
Мер’єм Узерлі зробила невдалу пластику обличчя

Коли серіал вийшов на екрани, в Узерлі закохалася спочатку вся Туреччина, а потім і весь світ. Мер’єм одразу стала еталоном жіночої краси. Її звикли бачити саме такою – рудоволосою, аристократично блідою, з виразними очима.

Хюррем Султан до пластики
Хюррем Султан до пластики

Втім, пізніше зірка почала експериментувати з іміджем. Спочатку перевтілення торкнулося кольору та довжини волосся, але на цьому вона не зупинилася.

Зміна іміджу Мер'єм Узерлі
Зміна іміджу Мер’єм Узерлі

Узерлі підозрюють у пластиці та уколах краси. Порівняння обличчя акторки тоді й зараз доводять, що на момент зйомок “Величного століття” губи Мер’єм були не такими пухкими, як після. Змін зазнало і її підборіддя, яке стало більш гострим.

Хюррем Султан після пластики
Хюррем Султан після пластики

Фанати всі як один констатують – Хюррем Султан вже не та. Однак сама Узерлі запевняє, що руки пластичних хірургів її не торкалися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".