Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу-2008, який перемогла: молода, струнка і у вузенькій сукні

Найбагатша співачка України Камалія у 2008 році брала участь в конкурсі краси Місіс Світу, в якому здобула перемогу. Подивіться, як вона тоді виглядала.

Не усі пам’ятають, але справжнє ім’я білявої співачки зовсім не Камалія, а звичайна Наталя. Наталя Шмаренкова. Щоправда, її мама Інна Петрівна ніколи не вважала доньку звичайною і доклала всіх зусиль, аби вона реалізувала свої мрії про сцену.

Народилася майбутня зірка на Забайкаллі, в ранньому дитинстві родина переїхала до Будапешту, де дівчинка почала займатися музикою і танцями. Школу Наталка закінчила вже в Україні, в Львові. Інна Петрівна записувала дочку на різноманітні конкурси, концерти, вона стала її продюсеркою і вона ж вигадала творчий псевдонім Камалія.

Розгнівана мама Камалії прокляла пластичного хірурга
Мама Камалії Інна Петрівна

Популярність молодій співачці приніс її дебютний альбом “Стиль техно”. Вокальний діапазон Камалії – три октави, що вигідно виділяє її з-поміж багатьох інших виконавців. Можна сказати, що саме своїм голосом артистка підкорила мільярдера Мохаммада Захура, який став її чоловіком.

Камалія і Захур
Камалія показала свого чоловіка-мільярдера Захура

Не меншого ефекту на чоловіка справила краса майбутньої дружини, яку також відмітили суддя конкурсу “Місіс Світу-2008” для заміжніх жінок старших за 18.

Як Камалія виглядала на конкурсі краси Місіс Світу-2008

Камалія прославила Україну на весь світ, адже саме вона стала конкурсанткою, яка обійшла суперниць з сорока різних країн та назавжди вписала своє ім’я в історію конкурсу.

У фіналі дружина Мохаммада Захура була одягнена в яскраво-рожеву сукню-рибку з відкритим верхом, що вигідно підкреслив витончені вигини артистки та акцентував увагу на її стрункій талії.

Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

Своє довге волосся Камалія розпустила і накрутила, а макіяж зробив по-особливому виразним погляд і усмішку красуні.

Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

Схожі статті