43-річна Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата та виправдалася за це: “Гордості немає”

Як відомо, колишній чоловік Ані Лорак скоро одружується на іншій. Тим часом співачка вирішила кардинально змінити стиль і здивувала своєю схожістю з його нареченою.

Наречену турецького бізнесмена та за сумісництвом колишнього чоловіка Ані Лорак постійно звинувачували у тому, що вона є копією артистки. Подейкували, нібито чоловік знайшов заміну співачці, яка зовнішньо майже від неї не відрізняється. Однак, усе не так просто, і настали часи, коли і Кароліну звинувачують у тому самому модному злочині.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата

Так, нещодавно на особистій сторінці Ані Лорак в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій вона постала у новому для неї стилі. Артистка попередила своїх фанатів про те, що вирішила трохи поекспериментувати, і ось з що цього вийшло: результатом стало звинувачення у тому, що вона почала копіювати наречену свого колишнього Лілію.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата

Так, джинси та трендова сорочка зав’язана спереду дуже нагадують саме стиль обраниці Налчаджиоглу. І як виявилося, деякі не готові пробачати Кароліні подібні речі. Користувачі мережі почали робити зауваження артистці прямо у коментарях.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадаємо, що розлучення Ані Лорак та Мурата відбулося 7 років тому. Офіційною причиною розриву були численні зради турецького бізнесмена, які він не зміг приховати не тільки від коханої, але і від публіки. Кадри його обіймів з дівчатами у клубі потрапили у широкий доступ, і преса активно обговорювала його невірність, що сильно вразило артистку. Згодом з’ясувалося, що Мурат був невірний навіть тоді, коли Лорак виношувала свого первістка Софію.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".