Як виглядає квартира онучки Софії Ротару за 25 мільйонів, на яку вона проміняла будинок бабусі в Конча-Заспі

Як відомо, онучка Софія Михайлівна Ротару Соня — єдина із сім'ї, хто покинув кордони України і живе у США. Дівчина активно розвиває модельну кар'єру у Нью-Йорку.

Соня Євдокименко швидко виросла і не встигли фанати Софії Михайлівни звикнути до маленької принцеси, як вона переросла у розкішну модель. Дівчина отримала блискучу освіту у Великобританії, вільно володіє англійською та французькою, дбає про свою репутацію та спілкується зі своїми підписниками, наче справжня леді.

Їй одразу вдалося підкорити серця фанатів сімейства, які активно слідкують за її життям у соціальних мережах. Саме там дівчина і засвітила інтер’єр апартаментів, у яких вона проживає разом зі своїм обранцем Денисом Жадановим.

Як виглядає квартира онучки Софії Ротару за 25 мільйонів

Кому належать елітні апартаменти, достовірно невідомо. Цілком імовірно, що бізнесмен міг собі дозволити придбання квартири в Сохо. Втім, вирогідність того, що він орендує житло для себе та Соні більша. Варто відмітити, що такі квартири коштують від 600 тисяч доларів до мільйону. Якщо переводити гривні, то сума буде сягати 25-30 мільйонів гривень. Оренда ж може обійтися дешевше: від 3 тисяч до 10 тисяч доларів у місяць.

До речі, приміщення доволі просторе, тобто обходиться парі недешево навіть його утримання.

Тим часом родина Соні Євдокименко проживає разом з Софією Михайлівною у маєтку в Конча-Заспі. Величезний будинок має цілодобово охорону з квадракоптерами, декілька поверхів, басейн власний ліс і сад. Руслан Євдокименко повернувся туди з дружиною та сином не так давно. Раніше пара проживала у Лондоні, так як Анатолій отримував освіту у лондонському університеті. Це вперше за багато років сім’я знову разом і надовго.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".