Проміняли Україну на Америку: чому Влад Яма, Діма Монатік та інші зірки втекли з Батьківщини далеко за океан

Українські зірки все частіше обирають для відпочинку Сполучені Штати Америки, а дехто з них навіть планує переїхати туди назавжди. Що шукають вітчизняні знаменитості за океаном - читайте далі.

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном у зимову відпустку вирішили полетіти до сонячної частини Америки. Сімейство подорожує теплими штатами, вчиться кататися на серфінгу, а просто зараз плаває океаном на круїзному лайнері.

Як виявилося, це не єдині представники вітчизняного шоу-бізнесу, які вирішили полетіти на інший материк, щоб відпочити від суворої київської зими. Сімейство Ями зустрілося на одному із пляжів Майамі зі співаком Дімою Монатіком, його дружиною та двома синами.

Проміняли Україну на Америку
Проміняли Україну на Америку

“Перший день у Майамі. Запланували зустріч із кумом, закупівлю в маркеті, розпакування п’яти валіз. Вийшли на пляж на півгодини, і тільки-но я згадав, що десь поруч знаходиться одна прекрасна сім’я… Вони опинилися прямо перед нами! Відмінно поспілкувалися, обмінялися планами. Діти – теж”, – розповідав зірковий хореограф у своєму особистому блозі.

Ще один представник українського бомонду, який осів на деякий час в Америці – онук легендарного Богдана Ступки, актор Дмитро Ступка. Разом із дружиною, блогеркою Поліною Логуновою він вже п’ять місяців живе за океаном, а їхня 4-річна донька Богдана навіть відвідує місцевий дитячий садок.

Причинами переїзду пара назвала свою любов та прихильність до Америки. Поліна та Дмитро відвідували цю країну досить часто як туристи та встигли закохатися в неї. Логунова регулярно ділиться фото та відео з Америки. Відомо, що блогерка в іншій країні вже встила відкрити свій бізнес. Чи повернеться пара назад на Батьківщину – поки невідомо, адже в Україні у них залишилася нерухомість, друзі та родичі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".