Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова: буде четверта дитина?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча отримала пряме запитання стосовно її цікавого положення і не змогла на нього відповісти. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча на протязі свого життя народила аж трьох спадкоємців. Ілля Поліщук — найстарший з них, вже доросла людина, яка отримує якісну освіту за межами України. Двоє маленьких хлопчиків Катя та її чоловік Юрій Горбунов народили за останні 5 років. Крихітний Івасик став причиною того, що пара побралася, а Данилко мав бути донечкою, але приніс ще більше щастя у сім’ї знаменитостей своєю появою.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком
Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова

Зважаючи на те, що пара дуже хотіла дівчинку, вона впевнені, Катя та Юрій спробують ще раз стати батьками. Телеведуча на подібні запитання не відповідає. Мовляв, сама не знає чи вийде з цього щось.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Юрія Горбунова

А нещодавно на офіційній сторінці програми “Світське життя” в соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото Катерини, на якому вона засвітила круглий животик.

Звісно фанати ведучої одразу запідозрили чергову вагітність і вже почали напряму в неї питати, чи виношує вона четверту дитину.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова. Скріншот коментарів під публікацією Світського життя

Цікаво, що ні Катерина Осадча, ні піар-відділ не змогли спростувати цю здогадку. Представники програми про світське життя лише неоднозначно повторили ім’я дівчини, яка поставила це запитання, змусивши усю мережу тамуватися під вагою інтриги, яка все ніяк не розплутається.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".