Як виглядає мама Маші Єфросініної: приваблива та статна жінка, що виглядає молодше знаменитої доньки

Телеведуча Маша Єфросініна привітала маму з днем народження та поділилася з прихильниками спільними фото з найдорожчою людиною. Щоб побачити ці кадри - читайте далі.

Маша Єфросініна – не лише одна із провідних телеведучих на вітчизняною ТБ, а й успішна блогерка. Маша має свій YouTube-канал, куди запрошує колег по шоу-бізнесу для відвертих інтерв’ю. Окрім того, теледіва веде особисті сторінки і в інших мережах – за її блогом і Інстаграмі слідкують 1,5 мільйони користувачів, тож Єфросініна щодня ділиться з ними новинами, а також свіжими фото та відео.

25 січня мама телеведучої відсвяткувала свій день народження, тож донька іменинниці опублікувала фотографії з найріднішою для себе людиною.

“Мамусинка, у кожний твій Новий рік прошу тебе тільки про одне: будь у нас завжди! З днем ​​народження, найпозитивніша людина на планеті!”

До привітань долучилися й підписники телеведучої. Ось що вони пишуть в коментарях:

  • “Тепер зрозуміло у кого ви така струнка та красива. Прекрасна Мамочка у Вас!”;
  • “Яка красуня Ваша мама! З такою генетикою зрозуміло, в кого Ви так чудово виглядаєте”, – залишають теплі слова користувачі мережі.
Коментарі зі сторінки Маші Єфросініної
Коментарі зі сторінки Маші Єфросініної

Що відомо про маму Маші Єфросініної?

Як виглядає мама Маші Єфросініної
Як виглядає мама Маші Єфросініної

Маму Маші Єфросініної звати Людмилою Петрівною. Майбутню зірку жінка народила у 21 рік, цього року їй виповнилося 64 роки. За освітою мама телеведучої – економіст, довгий час вона працювала у банку, а зараз займається власним бізнесом.

Маша щоразу говорить про найріднішу людину із теплом та захватом. За словами теледіви, вона надзвичайно вдячна за всі життєві уроки та досвід, який їй подарувала мама. Зараз вона використовує все це у вихованні вже власних дітей – доньки Нани та сина Олександра.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".