Як виглядала Наталія Сумська у день свого весілля: невимовно красива наречена, яку повів під вінець Хостікоєв

У мережі з'явилося рідкісна фотографія з весілля народних артистів Наталі Сумської та Анатолія Хостікоєва. Щоб побачити архівний знімок сімейства - читайте далі.

Наталія Сумська – сестра Ольги Сумської та одна з найяскравіших українських акторок. Якщо молодшу можна часто зустріти у кіно – як у вітчизняному, так і російському, то Наталя надає перевагу театральній сцені й служить у театрі імені Івана Франка в Києва. Хоча час від часу артистка працює в кадрі, а також як телеведуча – у нульових програма з її участю “Ключовий момент” била всі можливі телевізійні рейтинги.

Успішну кар’єру Ользі та Наталі гарантували не лише їхній талант та акторські гени (батьки акторок також визначні артисти), а й цікава та яскрава зовнішність. Замолоду сестри Сумські не мали відбою від прихильників.

Ольга та Наталія Сумські у молодості

Обидві досить рано вперше вийшли заміж, але для обож цей досвід був невдалим, тож і Ольга, і Наталя розлучилися з першими чоловіками. Першим чоловіком старшої був оператор Ігор Мамай, йому акторка подарувала дочку Дарину.

Дочка Наталії Сумської Дарина

Другим чоловіком Сумської старшої став народний артист Анатолій Хостікоєв, з яким вона щаслива й сьогодні. Пара познайомилася під час однієї із вистав, де Наталя ще першокурсницею грала в масовці. Анатолій розповідав, що довго просто товаришував з нею, а ж раптом зрозумів, що відчуває до жінки щось більше:

“Стосунки між чоловіком і жінкою розвиваються у такій послідовності… спочатку коханка, а потім вже друг!». У нас усе вийшло навпаки. Довгий час ми були друзями, аж раптом… Ось вже багато років у нас сім’я, спільні інтереси, робота, вистави, кіно, відпочинок, друзі, плани, мрії, подорожі і, нарешті, наш син Славко”, – говорить Анатолій.

Вже більше 25 років пару вважають однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі. Хоча Наталія та Анатолій не часто говорять про особисте, в мережі можна зустріти декілька архівних фото, де Наталя позує у весільній сукні.

Як Наталя Сумська виглядала у день весілля
Як Наталя Сумська виглядала у день весілля

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".