Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана та пообіцяв не покидати Україну: Мартиновська не стримує радощів

Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився новим кадром зі своїми підписниками. На фото кулінар позує в костюмі гетьмана з шаблею в руках.

Колумбійський шеф Ектор Хіменес-Браво з’явився на українському телебаченні у 2011 році – саме тоді на екрани вийшов перший сезон кулінарного змагання “Масте Шеф”. Вже понад 10 років Ектор являється незмінним суддею та зіркою проєкту, тож до його персони прикута чимала увага телеглядачів.

За той час, що чоловік живе в Україні, він встиг не лише стати справжньою зіркою шоу-бізнесу, а й відкрити декілька закладів у Києві, а також зарекомендувати себе як кулінарного блогера. За особистою сторінкою Ектора слідкують мільйон користувачів мережі. І хоча він щодня ділиться різними рецептами, його аудиторію в першу чергу цікавить особисте життя шефа.

Ектор Хіменес-Браво підтвердив, що одружується з Ольгою Мартиновською
Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська

Під час третього сезону строгий суддя потоваришував з переможницею Ольгою Мартиновською, згодом вона стала колегою Ектора у суддівській трійці. Зараз парі приписують роман, хоча вони запевняють, що їй не поєднує нічого більше, ніж просто щира дружба.

Хоча і Мартиновська, і Ектор люблять позагравати з аудиторією та залишити декілька натяків на стосунки між ними. Так шеф-повар опублікував на своїй сторінці новий знімок, на якому він позує у традиційному костюмі українських гетьманів, з шапкою на голові та шаблею у руках. Таким чином зірка “СТБ” привернув увагу до українських крафтових виробників.

Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана
Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана

Ольга Мартиновська не втрималася та залишила товаришу комплімент:

“Який красивий пост, Екторе. І ти красивий”, – написала кулінарка, залишивши біля свого коментаря смайлик-сердечко.

Підтримали Мартиновську й інші підписники шефа:

  • “Український Козак”;
  • “Повага до національного вбрання, молодець!”;
  • “Так ви батюшка український гетьман. Вам личить”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".