У Софії Ротару є таємна донька? 74-річна артистка підтвердила чутки та пояснила, як все було насправді

Відома українська співачка Софія Ротару має безліч таємниць, деякі з яких досі намагаються розкопати представники преси. Що саме відкрила сама артистка, дізнайтеся в нашій статті.

На протязі багатьох років журналісти намагаються розкопати правду про молодість Софії Ротару. У період, коли вона ще не була заміжня за Анатолієм Євдокименко є маса пробілів, які не вдається відновити жодному з журналістів.

Чи є у Софії Ротару таємна донька

Тим не менш, саме завдяки ЗМІ мережею розповсюдилися чутки про роман і навіть шлюб співачки з композитором Володимиром Івасюком. Чи був насправді зв’язок цих двох талановитих людей любовним, достовірно невідомо. Але фантазія деяких журналістів зайшла настільки далеко, що з’явилася інформація про таємну доньку Софії Михайлівни, яка народилася начебто саме від Івасюка.

Чи є у Софії Ротару таємна донька

Згодом також розповсюдилася історія про викрадення цієї дитини. Начебто Софія Михайлівна розшукувала свою доньку, яку поцупили у зіркової сами з-під носа.

Софія Ротару влаштувала скандал з подругою через свого молодого коханця
Чи є у Софії Ротару таємна донька

Артистка дала інтерв’ю стосовно цього питання, і підтвердила, що викрадення дитини дійсно було, але цим малюком був Руслан, а не таємна донька.

Також необхідно зазначити, що роман з Івасюком Софія Ротару досі не спростувала. Можливо, такий піар її на руку, а може їй і не доводилося чути ці історії. Більшість зірок беруть за правило взагалі не читати заголовки зі своїм ім’ям задля збереження душевного спокою.

Як виглядає другий чоловік Софії Ротару
Чи є у Софії Ротару таємна донька

Що ж стосується секретів Софії Михайлівни, вона якось зізналася, що в неї їх купа, і вона навіть готова ними поділитися з аудиторією, але лише тоді, коли піде зі сцени. Цілком імовірно, що цей день не настане ніколи.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".