Лілію Ребрик посунули із “Ранку з Україною” заради нової ведучої: кому надали перевагу продюсери замість акторки

Канал "Україна" презентував нову ведучу ранкового шоу "Ранок з Україною", головною зіркою якого була Лілія Ребрик. Чи залишиться акторка у програмі - читайте далі.

Лілія Ребрик – одна із улюблених ведучих на українському телебаченні. Свою кар’єру вона розпочинала як акторка театру та кіно, однак у 2006 році її запросили вести прогноз погоди на каналі “СТБ”. Згодом вона стане головною зіркою талант-шоу “Танцюють всі” разом із коміком Дмитром Танковичем – саме з цього моменту її кар’єра почала активно розвиватися.

Лілія Ребрик у шоу Танцюють всі
Лілія Ребрик у шоу Танцюють всі

У 2017-му Лілія змінює місце роботи та переходить на канал “Україна” в ранкове шоу “Ранок з Україною”. Поряд з Ребрик налаштовували на яскравий та продуктивний день Анатолій Анатоліч та Григорій Герман.

Перед новим роком Лілія анонсувала, що після свят на прихильників шоу чекають цікаві нові та зміни. І вже на початку лютого стало відомо, про що саме говорила ведуча. До їхньої команди приєдналася нова знаменитість, яка доповнила компанію зірок “Ранку з Україною”.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч
Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч

Новою ведучою телепроєкту стала Ірина Хоменко, яка працюватиме в кадрі з Григорієм Германом. Ірина відома як акторка студії “Мамахохотала”. До цього зірка вела пост-шоу програми “Ревізор” на Новому каналі. Разом з нею до шоу долучився Олександр Шадров, який вестиме ефір не зі студії, а із різноманітних місць столиці – щоранку він змінюватиме локацію роботи:

“Ми давно про це мріяли і нарешті здійснили. Глядачі нашої програми будуть повноцінними учасниками шоу та відчують себе його частиною. У прямому ефірі на живих локаціях, глядачем у студії чи учасником експериментів та реаліті форматів”, – розповів Григорій Герман.

Прихильники шоу почали хвилюватися, чи не витіснить Ірина Хоменко Лілію Ребрик. Однак продюсери та творці “Ранку з Україною” заспокоїли – Ірина займе місце Марії Мельник, а Лілія продовжить дарувати телеглядачам бадьорість та гарний настрій у парі з Анатолієм Анатолічем.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.