Жінка народила в 65. Чоловік не зрозумів і пішов назавжди

Нині її найстаршій дочці 49 років. А чотирьом найменшим діткам – по 5. Усіх дітей у фрау Аннегрет Рауніг 17. І самій мамусі −70. Не заплуталися? Ото ж бо, ця жінка варта уваги, щоб про неї дізнатися більше.

Коли  мешканка Берліна, 65-річна  Аннегрет Рауніг почула про те, що її наймолодша донечка хоче сестричку, це її аж ніяк не засмутило. На цей час вона, пенсіонерка, уже мала досвід запліднення іn vitro – саме таким шляхом з’явилася на світ її остання донечка Лейла. Аннегрет уже мала внуків, але вона поставила собі запитання: чому б ні?

Щоправда, в рідній країні здійснити процедуру запліднення, з причини поважного віку пацієнтки, відмовилися.

Та це її не зупинило і фрау Рауніг звернулася по допомогу до українських спеціалістів. Із чотирьох ембріонів прижилися всі. Жінка відмовилася позбутися слабших і в травні 2015 року народила трьох хлопчиків − Сохнета, Венса, Фіджина і дівчинку Ніту.

Дітки народилися передчасно, на 6 місяці, донечка важила всього 300 з лишком грамів.

На породіллю обрушився шквал докорів і звинувачень у безвідповідальності, хоча сама мама себе такою не вважала і була на сьомому небі від щастя.

Аннегрет на сьомому небі від щастя
Аннегрет на сьомому небі від щастя

У жінок пенсійного віку до маленьких дітей прокидаються особливі почуття. Існує навіть думка, що бабці люблять внуків більше, ніж батьки. Але ж це не внуки, коли: захотів – побавив, не захотів – відмовився. Це четверо власних маленьких дітей. Ставити на ноги потрібно було без чоловіка. Він пішов, як і четверо попередніх, від яких Аннегрет народила своїх дітей.

Сили для виховання дітей дала не що інакше, як любов. Тільки любов здатна витримати такі навантаження і таку самопожертву. Вдячні малюки швидко набирали вагу і доганяли своїх однолітків.

Аннегрет Рауниг з дочкою Лейлою і наймолодшими
Аннегрет Рауніг з дочкою Лейлою і чотирма наймолодшими

Допомагає чотирнадцятирічна Лейла. Держава виділила багатодітній мамі великий будинок в Херстере, де життя дешевше. Хороші соціальні виплати і вчительська пенсія багатодітної матері повністю забезпечує їм пристойне життя.

Сьогодні смілива жінка, яка зламала всі стереотипи, має 70 років, але це її не розстроює. Вона веде здоровий спосіб життя і радіє своїми дітьми.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?