48-річний Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену: прощавай, холостяцьке життя

Популярний український артист Андрій Данилко, який прославився завдяки його образу, і можна сказати альтер-его, Вєрці Сердючці, засвітився на весіллі.

Впродовж тривалої творчої кар’єри Андрій Данилко побував на такій кількості весіль, що іншим навіть і не снилося. Репертуар веселої провідниці робить його найзатребуванішим артистом на подібного роду заходах, і це абсолютно не дивно, адже його композиції дарують гостям веселий настрій та віру на краще.

Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх
Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Через те, що співак бачив неймовірну кількість наречених, весіль та вечірніх суконь, йому абсолютно не цікавий такий формат свята. Якось він зізнався журналістам, що своє весілля бачить абсолютно іншим. Він планує влаштувати тематичну вечірку у радянському стилі або у піжамному. В ідеалі — Данилко буде у халаті та капцях. Так як Андрій дуже весела людина, то жарти тамади для нього зазвичай примітивні, тож цілком імовірно, що і від його послуг він готовий відмовитися.

Тим не менш, Андрій Михайлович лише планує, а от тішити фанатів новиною про весілля не поспішає. Тим часом він продовжує виступати на приватних замовленнях. Наприклад, нещодавно він був помічений на весіллі у Львові, де молодята вразили своєю вродою та елегантністю.

Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Торжество було організовано у витримано класичному стилі, з квітами, арками та святково вдягненими гостями. Навіть на фотографіях Вєрка Сердючка зраджує своїй звичці знаходитися на першому плані і поступився місцем нареченій, яка стала головною родзинкою свята.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".