32-річний Коля Сєрга зник з телеекранів, змінив ім’я та став пастором: як зараз живе і виглядає молодий артист

Відомий український співак, телеведучий, актор і поет Коля Сєрга надовго зник з телеекранів. Виявилося, він знайшов справу до душі, яка мало стосується шоу-бізнесу.

Коля Сєрга здобув популярність завдяки участі у “Фабриці зірок-3”, куди йти насправді не збирався. Він пішов підтримати подругу, побачив, скільки там гарних дівчат і узяв до рук гітару. Продюсери одразу помітили харизматичного парубка, так він і потрапив у шоу-бізнес.

Після “Фабрики” Коля продовжував займатися музикою, а також віднайшов у собі талант ведучого. Сєрга приєднався до команди тревел-шоу “Орел і решка”. І хоча багатьом здається, що це робота мрії, героя статті надовго не вистачило. Він пішов з проєкту, оскільки майже не мав часу на творчість.

Потім Коля розпочав новий етап в житті та отримав акторську освіту в Лос-Анджелесі, після чого повернувся в Україну і пішов на зустріч власній трансформації. Він змінив своє творче ім’я з Колі Сєрги на Миколу і зайнявся поезією, але не простою, а цілющою – віршотерапією, як артист сам це називає.

Коля Сєрга змінив ім'я і став пастором
Коля Сєрга змінив ім’я і став пастором

Його музичний проєкт “Всесвітньополонені” (“Вселеннопленные” на оригіналі) раніше не можна було ніде побачити, окрім квартирників і корпоративів, та нарешті вони дісталися до великої сцени:

“Ми жартома називаємо наш колектив арт-сектою, і в принципі називаємо так усіх, хто залучений у світ Всесвітньополонених, а мене – пастором уяви. Є навіть фотографія, на якій я, занурений у якийсь вірш, вийшов дуже схожим на одного відомого українського самопроголошеного апостола”, – розповів Микола в інтерв’ю журналу Viva.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".