Повним ходом йде підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана: Людмила Балан показала сукню нареченої (ФОТО)

Чутки про романтичні стосунки поп-діви і молдавського мачо не стихають. Фанати "Голосу країни" подейкують, що розпочалася підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана.

Любовна історія Тіни Кароль і Дана Балана закрутилася на очах у всієї країни в шоу “Голос”. Артисти хоч і були конкуруючими тренерами, але іскра між ними промайнула, і приховати її від глядачів не вдалося. До того ж це вперше після втрати коханого чоловіка Євгена Огіра українська поп-діва постала в такому грайливому образі.

Недвозначні погляди, кокетство та дотики були одразу ж інтерпретовані глядачами як натяк на більш ніж робочі стосунки. При цьому потенційна зіркова пара жодного разу не підтверджувала і не спростовувала чуток, а мовчання, як відомо, знак згоди.

З потенційною свекрухою Тіна Кароль вже знайома – мама Дана Балана виходила на сцену “Голосу” та співала для них народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”. А тепер жінка показала в мережі весільний образ нареченої.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан показала сукню нареченої перед весіллям Тіни Кароль і Дана

Весілля Тіни Кароль і Дана Балана

Поки шанувальники сподіваються побачити логічне продовження історії кохання Тіни і Дана, Людмила Балан публікує у соцмережах кадри з весілля. Щоправда, поки що не синового.

Так, в Інстаграмі мами Дана Балана з’явилося відео, на якому вона виступає і танцює разом з гостями весілля та самою нареченою. Людмила обрала для свята коротку яскраво-синю сукню з відкритими плечима і корсетом, які доповнила сріблястими босоніжками на високих підборах. Наречена постала у платті з пишною спідницею і акуратним, але глибоким декольте, доповнивши образ довгою фатою.

У коментарях фанати засипали Людмилу компліментами, а також висловили надію, що незабаром вона так само весело погуляє на весіллі Дана і Тіни. Більше цікавого про особисту історію артистів дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".