Ці жінки щойно народили дитину: світлини, які показують справжню красу людського життя

Життя співзвучне слову жінка. Що б вона не робила, чого б не хотіла досягти у своїх можливостях, її основна функція залишається незмінною – народити дитину. Подивіться на цих жінок, які у різний час, у різному віці, народили. Вони – прекрасні, кожна із них Мадонна.

Упродовж всієї історії людства свою здатність продовжувати людський рід жінка використовувала по-різному. У первісному суспільстві існують великі часові періоди, коли переважав матріархальний лад (матріархат означає влада матері – домінування жінки в сім’ї, суспільстві, державі).

З поширенням по усій планеті християнства роль жінки, як хоронительки домашнього вогнища, набула своїх сталих природніх функцій. Та усе ж її прагнення домінувати над чоловіком часто проявляться у різних сферах, особливо у сімейному житті.

Жінка зі своїми природніми хорошими рисами, такими, як розум, практичність, сміливість, інтуїція, жертовність, а ще – великим талантом кохати, й справді часом на щабель вище стоїть над чоловіком.

Маленьке щастя на двох
Маленьке щастя на двох

Але, її основною функцією, призначеною Богом, все-таки залишається народження дітей.

Це таке чарівне відчуття носити у собі інше життя. Чути, як б’ється його серце, бачити і відчувати у собі його порухи, фантазувати, якими будуть його очі. Або планувати, як ти цю дитину назвеш…

Це щастя має конкретну назву – материнство. І це те, що не замінить жінці нічого на світі. Бо це щастя дарував їй Бог.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.