Тіну Кароль довели до сліз після новини про її заміну на ЛіпсінкБатл Лесею Нікітюк: “Сьогодні дуже складно”

Відома українська співачка не ховала своїх сліз, коли слухала виступ одного з учасників національного відбору. Кому вдалося розчулити поп-діву?

Відома українська співачка Тіна Кароль цього року присвячує себе не розважальним програмам, а музичним конкурсам та преміям. Так, поп-діва сіла у крісло журі на нацвідборі на Євробачення, а також разом з Поплавським буде вести Українську пісню року.

Днями стало відомо, що артистка також не з’явиться у програмі ЛіпсінкБатл, яку вона вела з Олексієм Потапенко. На заміну їй прийде Леся Нікітюк. Однак, співачку це, здається, не турбує.

Тіну Кароль довели до сліз

Артистка зробила великий подарунок одному з учасників відбору. Вона заплакала під час його виступу. Подібним може похизуватися на кожен, адже Тіна як ніхто знається на ліриці та драмі.

Тіну Кароль довели до сліз

Таким чином Кароль оцінила виступ Barleben.

“Це єдність душі, музики, голосу та меседжу внутрішнього. Те, що Сашко зробив на сцені, вразило чесністю та простотою. Я не можу не аплодувати стоячи”, — зазначила артистка.

Тіну Кароль довели до сліз

Тим не менш, пісня навряд потрапить на Євробачення, адже судді вирішили, що вона сама по собі недостатньо сильно, хоча виконали її максимально добре.

“Сьогодні дуже складно критикувати. Дуже хороша пісня, але вона може загубитися на конкурсі у Турині”, — зазначив Ярослав Лодигін.

Однак, сльози Тіни Кароль все одно зробили свою справу і посилили ефект, який вона призвела на глядачів.

Нагадаємо, що минулого року Тіна Кароль заявила, що збираються сфокусуватися на своїй творчості і тому не з’являтиметься у проектах 1+1. Глядачі хвилюється, що насправді артистки відбувся якийсь конфлікт з продюсерами.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.