48-річний Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне: чому так довго тягнув і що відомо про роман пари

Відомий український співак Олег Винник схвилював мережу своїм вчинком. Зірка став на одне коліно перед своєю бек-вокалісткою. Усі деталі в статті.

Стосунки відомого українського виконавця Олега Винника та його бек-вокалістки Таюне обговорюється журналістами вже не один рік. І фанати, і преса впевнені, що музиканти не просто друзі.

Вагітна Таюне на концерті Олега Винника вийшла на сцену з круглим животом
Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Про це свідчить й інтерв’ю колишніх односельчан артиста, які зізналися, що в них було весілля. Тим не менш, знаменитість продовжує приховувати свій сімейний статус та особисте життя. Але справжні почуття все одно кидаються в очі.

Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Таюне показала свою позашлюбну дочку не від Олега Винника
Олег Винник став на одне коліно перед своєю Таюне

Однією з найпопулярніших фотографій, яка з’являється у соціальній мережі Instagram є кадр, на якому Олег стає на одне коліно перед Таюне. Усе це відбувається на сцені і не залишає сумнівів, що музикантів поєднує дещо більше, ніж робота.

Варто відмітити, що ця фотографія постійно з’являється у фан-акаунтах і не припиняє буде популярною. Тим часом Винник майже не публікує світлин разом зі своєю бек-вокалісткою.

Нагадуємо, що Таїсія Сватко вважається таємною дружиною музиканта. Подейкують, що пара одружилася в Україні, але незабаром поїхала до Німеччини у пошуках кращого життя. Там у них народився син Юліан. Після шаленого успіху у Європі Олег вирішив повернутися до Батьківщини, але залишив собі у Берліні квартиру та студію звукозапису.

Раніше співак навідріз заперечував наявність у нього дружини, але після того, як журналістам вдалося докопатися до правди, він взагалі припинив якось коментувати свою сім’ю та обраницю. На даний момент зірка усіма правдами та неправдами уникає розмов про свою дружину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".