Репяхова назвала суму своїх доходів: поки Віктор Павлік дає концерти в пустих залах, дружина заробляє шалені гроші

Молода дружина Віктора Павліка назвала суму своїх доходів у новому інтерв'ю. Катерина Репяхова заробляє на веденні блогу в Інстаграм немалі гроші.

Дружина народного артиста України Віктора Павліка не лише його концертна директорка. Ще вона блогерка, і доволі популярна. В блозі Катерини Репяхової можна побачити сімейні кадри, дізнатися про новини з їхнього життя, а також поставити запитання, на які вона регулярно відповідає.

Зараз кохана співака занурилася у втілення своєї мрії про відкриття власного бізнесу. Фінанси на це вона заробила в Інстаграмі.

Катерина Репяхова розповіла, скільки заробляє в Інстаграмі
Катерина Репяхова розповіла, скільки заробляє в Інстаграмі

Дружина Віктора Павліка розповіла про свої заробітки

Катерина стала героїнею нового випуску програми “Зірковий шлях” та розповіла, скільки заробляє на веденні блогу. Так, за словами Репяхової, місяць на місяць не приходиться, але у неї завжди є реклама. Звісно, не безкоштовна. Пост і серія сторіз у Каті коштує 15 тисяч гривень, а просто рекламна публікація без сторіз – 8-10 тисяч.

Загалом в місяць виходить кругленька сума – близько 280 тисяч гривень:

“Дивлячись який місяць. Грудень був, наприклад, активний. Десь можливо близько 10 тисяч доларів. Але й вклала відповідно перед цим у листопаді більше 5 тисяч доларів”.

Дружина Віктора Павліка розсекритила свої доходи
Дружина Віктора Павліка розсекритила свої доходи

Дружина Віктора Павліка популяризує свою сторінку в Інстаграмі, купляючи також рекламу в інших блогерів. При цьому рідні та чоловік Катерини не завжди ставилися до її способу заробітку позитивно. Підтримку вона почала отримувати з появою реальних доходів.

Зауважимо, за словами Репяхової, Павлік заробляє більше завдяки гастролям, хоча не так давно він давав концерт в напівпустій залі на кілька десятків чоловік, як повідомляє сайт “Голос Карпат“. Це було в Берегово, Закарпатська область.

Віктор Павлік дав концерт в пустому залі
Віктор Павлік дав концерт в пустому залі

Фанати впевнені, що всьому провиною погана реклама, адже афіша, розміщена при вході в Будинок культури, була єдиною в місті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".