Модні пальто осінь-зима 2020-2021: фотографії трендових моделей

Пальто — невід'ємний елемент жіночого гардеробу. Модне пальто знайдеться у кожної дівчини, яка слідкує за трендами кожного року. До речі, саме про них розповімо детальніше.

Отже, які жіночі пальта пропонують нам носити в сезоні осінь-зима 2020-2021 провідні дизайнери моди?

Пальто оверсайз

Пальто оверсайз

Такі пальта будуть популярними у новому сезоні. Особливо ті, які нагадують чоловіче пальто, немов запозичене у свого бойфренда. Саме такий екстремальний оверсайз пропонує бренд JW Anderson, Isabel Marant, Missoni.

Шкіряні пальта

Шкіряні пальта

Це також досить популярна модель у новому сезоні. До того ж, її пропонують такі відомі дизайнери як Alexander McQueen, Tod’s і Marni.

Пальта з об’ємними рукавами

Пальта з об’ємними рукавами

Прогнозують, що це стануть наймодніші фасони цієї осені. Зробивши акцент на плечах, дизайнери вирішили трохи змістити фокус уваги вниз — для тих, кому набридли дещо гострі і занадто об’ємні плечі. Вони запропонували найрізноманітніші варіанти об’ємних рукавів.

Пальто в клітину

Пальто в клітину

Ця модель пальт стоїть поза часом і буде актуальною завжди. При цьому дизайнери пропонують як класичний малюнок, так і незвичайні його інтерпретації.

Хутряні пальто

Хутряні пальто

А взимку в тренди прагнуть попасти красиві та модні пальта з хутра. До того ж, більшість з них зі штучних матеріалів. Виглядають навіть краще. Такі пальта показали Rochas, Mark Fast, Jonathan Simkhai.

Біле пальто

Біле пальто

Ми закриваємо очі на його непрактичність, коли бачимо це біле і розкішне пальто. Цей одяг можна з гордістю назвати — для душі. Його пропонують бренди Lanvin, Brandon Maxwell, Brock Collection.

Пальто максі

Пальто максі

Дуже зручна і практична модель для холодної пори року — довге пальто. Його можна побачити у Bottega Veneta, Boss, Miu Miu.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?