Безробітна вдова: як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка та чому не бачиться з Софією Михайлівною

У Софії Михайлівни Ротару безліч талановитих родичів. Найзнаменитіша з них — Ауріка Михайлівна, яка також знімала кліпи та давала концерти.

Софія Ротару народилася у великій родині, яка віддала себе музичній індустрії. Окрім легенди естради, у сімействі виросла ще одна зірка — Ауріка Ротару. Досягти висот своєї сестри їй не вдалося, жінка завжди знаходилася у її тіні. Однак, її життя склалося не гірше, ніж у сестри. Вона вийшла заміж за бізнесмена, побудувала кар’єру, народила та збагатилася.

Як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка

Тим не менш, як і її сестрі, на початку дев’яностих Аурелії довелося пережити велике горе — помер її благовірний. Співачці було важко впоратися з втратою, а вже через 15 років вона зрозуміла, наскільки міцним був її тандем з коханим, адже через стільки років він зміг її підтримати.

Як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка

Так, знаменитість не змогла давати концерти через пандемію. Отже втратила основне джерело доходу. Але її чоловік подбав про те, щоб у них була нерухомість, яку можна було-б здавати в оренду у темні часи. Такі часи настали, але Аурелія залишилася на плаву. Ба більше, жінка обожнює вирощувати квіти та продукти у саду, тож харчувалася вона також зі своїх же рук.

Варто зазначити, що знамениті сестри вже давно не бачилися. Софія Михайлівна закрилася вдома і виїжджає лише на концерти там на риболовлю. Втім, це зовсім не означає, що сестри не спілкуються. Справа в тому, що технології полегшили їм життя і Софія Ротару просто не вважає за потрібне виїжджати кудись, адже може побачити любу сестру за допомогою телефону.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".