40-річна дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко прокоментувала зміни у фігурі в області талії: “Я в положенні”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка є дружиною Арсена Мірзояна і донькою народної артистки Ніни Матвієнко, відверто прокоментувала зміни у фігурі в області талії.

Особисте життя зірок шоу-бізнесу завжди викликає особливий інтерес у публіки. Варто лише з’явитися в кадрі “не з того” ракурсу, як вже здіймаються чутки про вагітність та майбутнє поповнення. Тоня Матвієнко винятком не стала.

Так, у програмі “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1 співачка відповіла на питання і коментарі від хейтерів у мережі:

“Тоня змінилася зовні. Чи не збирається стати багатодітною мамою?”, – запитали у Матвієнко-молодшої.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона

Дружина Арсена Мірзояна не стала заперечувати, що насправді дещо змінилася:

“Ну так, не спорю, звичайно я змінилася, мені вже 40 років, і трошки є лишнє. Багато хто каже, що я вічно в положенні. Ні, я не в положенні, я трошки набрала. Нормально. Раніше я парилася, до речі, що я набрала вагу, а зараз: “Полюби себя такой”, – відповіла Тоня з гумором.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона

Зауважимо, Матвієнко вже двічі мама. Свою старшу доньку Уляну майбутня зірка народила у 17 років від першого чоловіка, особистість якого досі залишається таємницею. Після 10 років у шлюбі Антоніна розлюбила обранця та розлучилася з ним.

Вдруге вона вийшла заміж за Арсена Мірзояна, з котрим познайомилася на вокальному талант-шоу “Голос країни”. Йому зірка подарувала дочку Ніну, ім’я дитині батьки дали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька Ніна

Пара подолала хвилю засудження і критики через те, що заради Тоні Арсен пішов з родини, де підростали двоє дітей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".