Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з 72-річним Михайлом Поплавським: “Він запропонував, і ось…”

Поп-діва української естради Тіна Кароль прокоментувала свої взаємовідносини з артистом і ректором Київського університету культури та мистецтв Михайлом Поплавським.

Нещодавно Михайло Поплавський повідомив новину про те, що до викладацького колективу КНУКіМ доєдналася народна артистка Тіна Кароль. Співочий ректор довірив колезі кафедру естрадного співу та нагородив її посадою завідуючої. Новину він підкріпив новими фото зі співачкою, зробленими в університеті та уточнив, що до роботи зі студентами вона приступить вже у вересні 2022-го. При цьому сама Тіна не оголошувала в соцмережах, що йде в науку.

Роман Тіни Кароль та Михайла Поплавського
Михайло Поплавський не прийняв відмову Тіни Кароль

Нарешті в інтерв’ю Каті Осадчій для програми “Світське життя” Кароль прокоментувала заяву Поплавського. Артистка впевнена, що впоралася б з обов’язками професора, проте наразі у неї є більш пріоритетні справи, хоча таку пропозицію від Михайла Михайловича дійсно отримала:

“Це красивий жест чоловіка. Він зразу запропонував, і зразу – ось на. Насправді, якщо серйозно, я дійсно можу, вмію, та вести журнали я поки… Ну поки ще є чим зайнятися”.

Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з Михайлом Поплавським
Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з Михайлом Поплавським

Вочевидь, Поплавський не прийняв категоричну відмову і все ще має надію побачити Тіну в стінах навчального закладу 1 вересня 2022-го. Він впевнений, що це дуже перспективна пропозиція, а Кароль як власниця звання народної артистки України просто має бути професоркою та завідуючої кафедри. Фанати і майбутні абітурієнти також сподіваються, що поп-діва займе нову посаду.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася у 1985 році в Магаданській області. Широку популярність здобула після участі в “Євробаченні-2006” з піснею “Show me your love”. З подробицями особистого життя зірки знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".