“Подорож з коханою людиною”: Холостячка Злата Огнєвіч забула про одяг та відверто розповіла про нового бойфренда

Екс-Холостячка Злата Огнєвіч натякнула на те, що в неї є кохана людина, однак хто саме - співачка не розповіла. Що зараз відомо про особисте життя зірки - читайте далі.

У грудні 2021 року, за декілька днів до свят, Україна дізналася ім’я переможця другого сезону шоу “Холосятчка” на телеканалі СТБ. Головна героїня, співачка Злата Огнєвіч, свою прихильність віддала бізнесмену Андрію Задворному, хоча мало-хто з глядачів підтримував цього учасника.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

та все ж прихильники шоу і самої Злати вірили – нарешті вона здобула своє щастя. До цього про особисте життя артистки було мало що відомо. Злата зустрічалася з хлопцем, який не мав відношення до шоу-бізнесу. Проте цей роман виконавиця не висвітлювала у соціальних мережах та не розповідала про нього в інтерв’ю. Лише одного разу Огнєвіч обмовилася ,що її коханий був військовим. Тож чому саме розійшлася пара – невідомо.

Проте не склалося щасливого життя в Злати з переможцем “Холостячки” Андрієм Задворним. Чоловік вирішив покинути зірку за декілька місяців після фіналу найромантичнішої програми вітчизняного телебачення.

“Найскладніше для мене сказати “Я більше тебе не кохаю”. Хтось не наважується це зробити, уникає складної розмови, чекаючи, що все “розрулиться” само собою”, – зізнався Андрій та додав, що саме він був ініціатором розставання.

Андрій Задворний та Злата Огнєвіч на Холостячці
Андрій Задворний та Злата Огнєвіч на Холостячці

Зараз злата знову замовчує деталі свого особистого життя. Проте у новому дописі в особистому блозі співачка натякнула, що в неї є бойфренд. Огнєвіч опублікувала фото в білизні та розповіла, що цієї весни на неї чекає багато подій та змін. Зокрема, подорож із коханою людиною:

“Концерти, новий сингл, багато красивих, крутих зйомок, ще один сингл і нова концертна програма, подорож з коханою та близькою людиною, але про це пізніше”, – написала Огнєвіч.

З ким саме зустрічається екс-Холостячка – невідомо. Ім’я та особистість свого коханого артистка вирішила поки що приховувати від публіки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".