37-річна Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців: “Показуха”

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, де вона знаходиться під час бойових дій в Києві і чим саме займається. Зірка викликала вельми неоднозначну реакцію у публіки.

24 лютого Тіна Кароль вразила своїх фанатів правдою: виявляється вона вже декілька днів знаходилася у монастирі, а коли почула новину про російське вторгнення, вирішила залишитися там на період бойових дій.

Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців

Поп-діва заявила, що молиться за свою країну і за співвітчизників. У сторіз артистки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являється інформація стосовно ситуації, як і будь-якого рядового українця.

Також артистка нещодавно опублікувала на особистій сторінці архівний відеоролик, на якому вона виступає для своїх фанатів. Тим не менш, не всі зрозуміли меседж співачки, а деякі відверто почали її звинувачувати у показництві.

Тіна Кароль відсиджується у монастирі, молиться та згадує часи, коли виступала для українців. Скріншот коментарів під публікацією співачки

На щастя, єдиний син артистки Веніамін на даний момент повинен знаходитися на навчанні у Великобританії. Тож знаменитість пішла до монастирю у повній впевненості в тому, що її дитина у безпеці.

Варто відмітити, що після новини про те, що Володимир Володимирович Путін визнав ЛНР та ДНР, велика кількість вітчизняних зірок рушила нібито на відпочинок і покинула Україну на невизначений термін. Усі відчували небезпечність ситуації, але Тіна Кароль підійшла до питання з неочікуваної сторони і знайшла притулок не за кордоном, а в Господа. Такого можна було очікувати від Оксани Марченко, але головна паломниця України таємно втекла вночі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".