Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні: “Я благаю”

Відома українська співачка Ані Лорак, яка 2014-го виступила у Криму і була засуджена українськими слухачами, нарешті висловилася стосовно воєнного конфлікту в Україні.

8 років тому відома українська співачка Ані Лорак назавжди покинула свою батьківщину. Своїм виступом у Криму для Володимира Путіна вона знищила свою кар’єру в Україні. Кароліна тривалий час відмовчувалася, потім намагалася виправдатися і досі до кінця не розуміє, як стала вигнанницею у себе в країні.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата
Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні

У вітчизняному шоу-бізнесі активно велися інформаційні війни проти російської діви. А вона ніяк це не коментувала і лише наприкінці 2021-го змогла дати перші концерти на півдні країни.

Ані Лорак порушила мовчання і сказала своє слово, але не назвала тих, хто затіяв події в Україні

Однак, повернутися до України знов у Кароліни вийде не скоро. 24 лютого, коли російська агресія розпочала свою ескалацію, Ані Лорак виступила проти війни. У підтримку українського народу вона лише опублікувала картинку. Без пояснень, без закликів зупинити вогонь по мирному населенню.

Але через шість днів просто чекати на врегулювання ситуації, як виявилося, більше було не можна. Тож співачка взяла приклад з багатьох своїх колег як в Російській Федерації, так і в Україні, і поділилася кадром з визнанням того, що на її батьківщині йде війна.

Однак, хто її розв’язав вона знову не вказала. Можливо, Ані Лорак боїться реакції президента РФ, а можливо боїться втратити своїх відданих фанатів, які вірять у пропаганду та спецоперацію. Так чи інакше, але Лорак досі займає нейтральну позицію.

Також варто відмітити, що зірка унеможливила коментування її публікації, тож реакції користувачів мережі на її публікацію ми не дізнаємося.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".