Ані Лорак знову зрадила? Співачка до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі. Але шанувальники все ж таки змусили її переглянути свої принципи.

Не дивлячись на той факт, що Ані Лорак народилася в Чернівцях, і на даний момент її рідні знаходяться у небезпеці, зірка довго не могла заговорити про війну в Україні.  Згодом Лорак таки наважилася визнати свою позицію, у якій вона проти воєнних дій. Втім, Володимира Путіна вона все одно не згадала у своїй публікації.

Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Але фанати були обурені не тільки цим. На даний момент в артистки активно йдуть гастролі. І цього тижня в неї мав статися концерт у Санкт-Петербурзі. Співачка до останнього не хотіла його скасовувати.

Ані Лорак приховала вагітність фотошопом
Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Фанати та звичайні користувачі почали тиснути на неї у коментарях під публікаціями в соціальній мережі Instagram, і за добу до виступу, стало відомо, що співачка таки не зможе провести захід для росіян. Тим не менш, українці цього кроку вже не оцінили, адже за для того, щоб змусити артистку переглянути свої принципи, довелося добряче її підштовхнути на це. Можливо вона розраховувала на закінчення так названої спецоперації, і сподівалася, що таки зможе заробити грошей у культурній столиці Російської Федерації.

Згодом стало відомо, що співачка також скасувала концерти у Туреччині, Єгипті та інших країнах.

Варто відмітити, що після того, як Ані Лорак виступала в анексованому Криму серед українців до неї було неоднозначне ставлення. Тим не менш, наприкінці 2021-го і вдалося влаштувати концерт в Одесі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".