Віктор Бронюк з ТІК вступив у ряди територіальної оборони, бо любов до Батьківщини, то не тільки слова та пісні

Український виконавець Віктор Бронюк проявив героїзм та мужність і приєднався до рядів територіальної оборони. Докладніше дізнайтеся в нашій статті.

У період, коли Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України, народ любить казати, що відтепер маски зірвані. Брехні більше немає місця, окупанти більше не можуть дурити голови мирному населенню, адже коли над головою летять ракети, все стає ясно без слів.

Теж саме сталося і в шоу-бізнесі. Хтось покинув все, забув про гроші та кар’єру і почав обороняти власну батьківщину, а хтось боїться проронити і слова в соціальній мережі.

Віктор Бронюк з ТІК вступив у ряди територіальної оборони

Відомий український виконавець Віктор Бронюк виявився вельми сміливим та хоробрим чоловіком. Нещодавно стало відомо завдяки його публікації в соціальній мережі Instagram, що він вступив у ряди територіальної оборони та відтепер буде захищати життя киян ціною власного.

Зірка оприлюднив фотографію, на якій він постав поруч зі своїм бойовим товаришем та зі зброєю у руках. Для опису він обрав влучні епітети, які зрозуміє не кожен.

Варто відмітити, що окрім Віктора Бронюка у територіальні обороні опинилися також Віктор Павлік, Андрій Задворний, Макс Тарапата, Олександр Усик та багато інших українських зірок. В свою чергу наші жінки ведуть особисту інформаційну війну в соціальній мережі і варто відмітити, що цей бій вони виграли, адже увесь світ став на сторону України. Залишається вірити, що найближчим часом нам вдасться отримати цілковиту перемогу і вигнати окупанта з кордонів нашої держави назавжди.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".