Найбагатша співачка України Камалія показала російських солдатів, які просять своїх матерів забрати їх додому (Відео)

Такого типу відео потрібно показувати російським громадянам та матерям, щоб вони не пускали своїх дітей на війну з Україною.

Російські окупанти продовжують війну з Україною. Весь світ засуджує напад РФ на нашу країну. На підтримку України стали всі народи, демонстрації проти війни прокотилися планетою. У самій Росії замовчується і ховається, щоправда, про війну серед росіян.
Нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де видно, як полонений російський солдат просить свою маму, щоб вона розповіла правду в Росії та звернулася до материнського комітету з проханням зупинити війну. Адже це геноцид молодих хлопців із боку РФ.

Ви тільки подивіться, як російський солдат, який збирався підкорити Україну за два дні, зараз розмовляє зі своєю мамою.
Такого типу відео потрібно показувати російським громадянам та матерям, щоб вони не пускали своїх дітей на війну з Україною.
Перегляньте відео, яке розмістила Камалія:

Ця війна зірвала з місць цивільних і багатьом сім’ям довелося їхати на захід, щоб перечекати, коли їхні чоловіки розіб’ють російського агресора.

Ось як описує це вимушене переміщення одна людина:

Це була довга і холодна дорога для більшості жінок і дітей, які цілими днями добиралися сюди, до переправи Корчова. Деякі діти несуть свійських тварин, які виглядають з-під їхніх курток.
Те, що колись було торговим центром, наразі стало епіцентром для українців. Близько 3000 людей відпочивають на імпровізованих ліжках.
Деякі мають друзів і родичів у Польщі, але «половина не знає, куди йти».
Польща прийняла більшість біженців і тепер заявляє, що до кінця вихідних прийме мільйон з України.

Але це тимчасовий і вимушений захід. Після закінчення війни люди повернуться до себе додому. Ми відбудуємо Україну, і вона стане ще красивішою та щасливішою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".