Дмитро Комаров не зміг вивезти дружину з України і сам залишився тут: “Вірю у ЗСУ, ми обов’язково переможемо!”

Дмитро Комаров пишається сміливістю, відвагою та професіоналізмом військових України. Він також звернувся до дружин та дітей українських військових.

Йде війна в Україні розв’язана Росією. Агресор ні чим не гребує. Російські військові обстрілюють житлові квартали міст, селища та села. Вони не шкодують ні дітей, ні старих, ні жінок. Проте завдяки нашим доблесним збройним силам Україні вдається стримувати наступ.

Нещодавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці інстаграм відео, де він звернувся з подякою до військових України. Дмитро Комаров пишається їхньою сміливістю, відвагою та професіоналізмом. Він також звернувся до дружин та дітей українських військових. Подивіться це емоційне відео:

Світ бачить, що Росії не можна довіряти. І лише ЗСУ зможуть переламати ситуацію та захистити народ України.
Прочитайте, що каже народний депутат України від Волновахи — одного з двох міст на південному сході України, де в суботу розвалилися плани будівництва гуманітарного коридору, що ні сьогодні, ні в найближчому майбутньому евакуації мирних жителів із міста не очікується.

«Весь світ бачив, як працюють домовленості з Росією, – розповідає Дмитро Лубинець. Коли люди зібралися, вони почали обстрілювати маршрут, яким збиралися піти мирні жителі».
«Світ бачить, що Росії не можна довіряти. Найвищі органи влади на чолі з президентом продовжать спроби організувати мирну евакуацію, але російська сторона не виконує своїх обіцянок», – сказав Лубинець.

Він додав, що деякі люди були евакуйовані з Волновахи, попри обстріл, за допомогою цивільних осіб, добровольців та збройних сил.
За повідомленнями з Волновахи, майже всі будинки у місті пошкоджені або зруйновані.

Дмитро Комаров, каже, що лише завдяки нашим збройним силам, нашим героям Україна переможе!
З нами Бог, бережіть себе та близьких і не піддавайтеся паніці.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".