(Відео) Дмитро Комаров розвінчав міф “російського світу” і в прямому ефірі звернувся до російських військових

Дмитро сказав, що багатомільйонне місто не пустить ворогів до столиці України. Кожен, хто намагатиметься прийти зі зброєю в руках, буде знищений. Він розвінчав фейки про дискримінацію російськомовних людей.

Дмитро Комаров, який є відомим українським телеведучим та автором шоу “Світ навиворіт” розповів опозиційному ютуб-каналу “Популярна політика”, яка зараз ситуація в Києві. Він розвінчав міф про “російський світ”. Після цього Дмитро Комаров звернувся до російських військовослужбовців.

Дмитро сказав, що багатомільйонне місто не пустить ворогів до столиці України. Кожен, хто намагатиметься прийти зі зброєю в руках, буде знищений. Він розвінчав фейки про дискримінацію російськомовних людей.

Після бомбардувань містами України окупанти не дають виїхати із зони бойових дій цивільним особам.
У портовому місті Маріуполь обіцяні евакуації та в суботу, і в неділю скасували через нові обстріли. У місцевій міській раді заявили, що через російські обстріли безпечне пересування стало неможливим. Росія звинуватила українські сили. У місті вже шостий день немає водопроводу, електрики та каналізації. Їжа та вода швидко закінчуються.

Москва оголосила про відкриття нових евакуаційних коридорів о 09:00 у Маріуполі та інших містах. Проте маршрути, опубліковані російським інформаційним агентством РІА Новини, показують, що деякі коридори закінчуються у Росії та Білорусі.

Коридор із Києва вестиме до союзної Росії Білорусь, а у мирних жителів Харкова залишиться лише коридор, що веде до Росії.
У відеозверненні, присвяченому Прощеній неділі Православної церкви, Зеленський сказав, що замість прощення буде судний день. “Ми не пробачимо, ми не забудемо, ми покараємо всіх, хто вчинив злодіяння у цій війні на нашій землі”, – президент.
Росія оголосила про обстріл оборонних об’єктів, збудованих за радянських часів у містах. Там працюють тисячі людей. Сотні тисяч живуть поряд. Це вбивство. Умисне вбивство”, – сказав Володимир Зеленський. Він також засудив західні уряди за те, що вони не висловилися проти цього плану.

Всесвітня організація охорони здоров’я заявила, що медичні установи зазнавали нападів, а її генеральний директор Тедрос Адханом Гебрейєсус заявив, що вони призвели до багатьох смертей і травм.
Ось так воює Росія проти нашої країни.

Не треба слухати російську пропаганду та дивитися російські канали. Слухайте та дивіться офіційні ЗМІ з України. Ми переможемо! Бережіть своїх близьких, а також себе.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".