“Тато, ти з нами”: донька Кузьми Скрябіна продовжила справу знаменитого батька та активно допомагає військовим ЗСУ

Донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара Кузьменко продовжила справу батька. Дівчина активно допомагає українській армії та волонтерам. Про свої успіхи дочка музиканта розповідає в особистому блозі.

Український музикант та лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко завжди виділявся серед інших зірок своєю активною громадянською позицією та патріотичністю. Він ніколи не боявся критикувати владу та вказувати чиновникам на їхні недопрацювання. Від початку російсько-української війни в 2014 році артист регулярно підтримував українську армію та солдатів.

Зліва: Марія-Барбара з татом; зліва – з чоловіком

Зараз його донька Марія-Барбара продовжила справу зіркового батька та веде активну волонтерську діяльність, до чого закликає й усіх колег Андрія Кузьменка та його друзів.

“Друзі тата, прошу, закликаю! Усі, хто слухають та співають його пісні, особливо хто знав його особисто, допоможіть нам відстояти нашу країну. МИ НЕ МОЖЕМО МОВЧАТИ! Усі публічні люди, що мають можливість бути почутими великою аудиторію, ПРОШУ, допоможіть інформаційно. Тато, ти з нами”, – написала дівчина в особистому блозі.

Зараз Марія-Барбара разом із чоловіком та близькими співпрацює з волонтерами та збирає кошти на забезпечення української армії. Звіт про витрачені кошти вона викладає в особистому блозі.

“За сьогодні куплено медикаментів на 14 765,94 грн. Завтра буде відправлено на Київ(воєнний госпіталь) та лікарню у Білій Церкві. Дякуємо усім хто долучився”, – пише донька артиста.

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, трагічно загинув 2 лютого 2015 року в результаті ДТП. У музиканта залишилася дружина та єдина донька Марія-Барбара, яку він назвав на честь улюбленої акторки Барбари Брильської. Минулого року дівчина закінчила медичний університет та планує пов’язати подальше життя із косметологією.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".