Спочатку Пугачова і Галкін, потім Леонтьєв, а тепер Валерія і Пригожин: російська еліта покидає Росію з валізами

Від'їзд Валерії та Пригожина деякі фанати пов'язують із війною Росії проти України. Проте з непідтверджених чуток Валерія та Пригожин поїхали до Ізраїлю не з метою зміни місця проживання.

Нещодавно шанувальники Валерії дізналися, що співачка та продюсер Йосип Пригожин терміново залишили Російську Федерацію. Вони обурюються та не можуть зрозуміти чому вони це зробили. Деякі фанати пов’язують такий терміновий від’їзд із війною Росії проти України.

Як пізніше з’ясувалося, вони справді поїхали з Росії та вирушили до Ізраїлю. Туди ж раніше поїхали Алла Пугачова та Максим Галкін, а також Ксенія Собчак. Проте з непідтверджених чуток Валерія та Пригожин поїхали до Ізраїлю не з метою зміни місця проживання. Йосип Пригожин пояснює терміновий від’їзд до Ізраїлю: він хоче відзначити день народження улюбленої тітки, якій виповнюється 85 років.

Але не всі шанувальники цьому вірять. Вони все-таки пов’язують терміновий від’їзд Валерії та Пригожина із війною, яку розв’язала Росія проти України.

Валерія

 

А війна йде, гинуть люди: діти, старі та жінки. І винна у цьому Російська Федерація.
Весь світ повстав проти російського агресора. Економічні санкції та ембарго на нафту та газ зі свого боку задавлять економіку окупанта та супроводжуватимуть нашу перемогу над ним.
Так буквально недавно стало відомо, що США та Великобританія забороняють російську нафту, а ЄС перестає покладатися на російський газ, оскільки країни посилюють свою відповідь на вторгнення в Україну.

Президент США Джо Байден заявив, що цей крок має на меті головну артерію російської економіки.
Він виступив незабаром після того, як Європейська комісія заявила, що скоротить потребу ЄС у російському газі на дві третини – ЄС отримує 40% свого газу з Росії.
Цей крок, ймовірно, означатиме вищі ціни на бензин та рахунки для споживачів.

Але захід і США йдуть на це, щоб зупинити окупанта, що зарвався.
Напевно, це й сприяло тому, що російські зірки, стали терміново виїжджати за кордон з різних причин.
Ви повинні знати, що Україна переможе у цій війні та настане цей щасливий та світлий день для нашої Батьківщини!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".