Колишній чоловік Ірини Білик Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну: влаштує росіянам пасадобль

Відомий український хореограф та колишній чоловік легендарної співачки Ірини Білик Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну від російських окупантів.

24 лютого Україна прокинулася від підлого нападу Росії, яка навіть не мала сміливості публічно об’явити війну, а зробила все так само, як колись Гітлер – тишком, нишком, рано вранці. Той день назавжди залишиться в пам’яті українців, адже він розділив життя усіх на до та після, і зірки шоу-бізнесу виключенням не стали.

Багато артистів залишилися в Україні – підтримувати бойовий дух співвітчизників, займатися волонтерською діяльністю, допомагати воїнам і захисникам з територіальної оборони.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар добровільно пішов захищати Україну

Є серед відомих чоловіків і ті, хто теж добровільно став на захист Батьківщини – Віктор Бронюк з гурту “ТІК”, переможець та учасник шоу “Холостячка-2” Андрій Задворний і Максим Тарапата, телеведучий Володимир Остапчук, Холостяк-9 Нікіта Добринін, музикант та поет Коля Сєрга, актор Паша Лі, який героїчно загинув в Ірпені, співак Арсен Мірзоян. Приєднався до них і колишній чоловік Ірини Білик – відомий український хореограф Дмитро Дікусар. Про це стало відомо з Інстаграму танцюриста ще 27 лютого:

“Сьогодні поповнив ряди. Потанцюємо!”, – написав Дмитро та показав, як ходив до воєнкомату.

Коментатори та зіркові колеги висловили своє захоплення вчинком Дікусара, побажали йому берегти себе і показати росіянам пасадобль.

Навіть під час служби Дмитро знаходить час на те, щоб підбадьорити співвітчизників. Він зауважив, що поруч з собою бачить прекрасних людей абсолютно рідних професій, але зі спільною метою – захистити своїх коханих, рідних і Україну.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".