На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці: поки зірка захищає Батьківщину, вороги зазіхнули на святе

Будинок відомого українського спортсмена Олександра Усика потрапив під обстріл під Києвом. Що сталося, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Коли відомий український спортсмен Олександр Усик дізнався, що на його рідну Україну напала Росія, він повернувся з-за кордону, щоб долучитися до рядів територіальної оборони і захищати свою батьківщину. Велика кількість зірок послідувала тому ж самому прикладу і на даний момент вони ділять зі звичайними людьми один стіл та одну мету. І поки Олександр віддає свій борг Україні, його дружина поділилася неприємними новинами.

Олександр Усик отримав нове прізвище
На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

Виявляється, у зіркового подружжя був будинок у Ворзелі, і нещодавно район був обстріляний. Зокрема, постраждала нерухомість пари. Про це повідомила дружина спортсмена на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Є інформація, що це вчинив загін з чеченських воїнів під командуванням Рамзана Кадирова.

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці. Скріншот особистої сторінки дружини спортсмена

Тим часом і серед зірок є постраждалі. Нещодавно стало відомо про загибель українського актора Паші Лі, а режисер та ведучий “Орла та Решки” Євген Синельников вже три дні не виходить на зв’язок. Сім’я залишилася у підвалі будинку, який також постраждав під час воєнних дій. Антон Птушкін досі не може зв’язатися зі своїм колегою і дуже хвилюється за його життя і життя його дітей. Також українські артисти неодноразово створили відеозвернення для росіян з закликом припинити війну.

Серед українських артистів виявилася маса героїв і нашому народові є ким та чим гордитися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".