Іванна Онуфрійчук влаштувала разом з мамою мітинг у Женеві: через війну не змогла повернутися до України з Мальдів

Українська телеведуча та модель Іванна Онуфрійчук разом із мамою та чоловіком зараз знаходиться у Женеві. Там зірка збирає гуманітарну допомогу та влаштовує мітинги на підтримку України.

Ведуча шоу “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук новину про початок війни в Україні зустріла під час річниці весілля. Разом зі своїм чоловіком, казахським мільярдером Алмазом, красуня полетіла на Мальдіви, щоб там відсвяткувати перший день народження їхньої родини. Разом з парою до теплих країв відправилися й родичі Онуфрійчук, зокрема її мама. Однак сумна звістка з Батьківщини перервала відпочинок зіркового подружжя та їхньої сім’ї.

У зв’язку з цим телеведуча не змогла повернутися до своєї домівки в Києві, тому разом з чоловіком і мамою з Мальдівів полетіла до Швейцарії – саме там зараз проживає рідня Алмаза.

Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом
Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом

Однак у Європі Іванна не сидить склавши руки. Зірка “1+1” всіляко допомагає українській армії та робить все, що зараз в її силах. Телеведуча організувала точки збору гуманітарної допомоги для земляків, які постраждали від війни. Їжу, одяг, засоби гігієни та інші необхідні речі красуня вже надсилає до України та продовжує збір.

Іванна Онуфрійчук надсилає допомогу українцям
Іванна Онуфрійчук надсилає допомогу українцям

Окрім того, Онуфрійчук регулярно організовує мітинги в підтримку України, на які виходить разом із мамою, сестрами та іншими родичами, які зараз з нею перебувають у Женеві.

Іванна Онуфрійчук влаштувала разом з мамою мітинг у Женеві
Іванна Онуфрійчук влаштувала разом з мамою мітинг у Женеві

“Збирати щодня гуманітарну допомогу та їздити на мітинги в підтримку рідної країни – таке моє сьогодення… Не про таку реальність ми всі мріяли, але я вірю, що скоро все це скінчиться і над Україною буде мирне та світле небо”, – заявила телеведуча.

Під час мітингів Онуфрійчук завжди крокує попереду колони з жовто-синім стягом у руках.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".