Весілля на блокпості: пара закоханих військових обвінчалася на бойових позиціях поряд із товаришами по службі

8 березня пара військових=нацгвардійців з Вінничини одружилася на блокпості. Молодята обвінчалися на бойових позиціях та склали подружню присягу перед Богом і товаришами по службі.

Війни в Україні проти російської агресії не може зупинити кохання – пари продовжують одружуватися, не дивлячись на обстріли та ворожі атаки. Починаючи з 24 лютого, наші земляки створили майже чотири тисячі нових сімей – 3973 закохані пари вирішили офіційно скріпити свій союз в умовах воєнного положення. У цьому числі й двоє військових-нацгвардійців з Вінничини.

Національна гвардія України повідомила, що 8 вересня двоє солдатів Олена та Олександр склали подружню присягу перед Богом і людьми просто на бойових позиціях – на блокпості. Замість білої сукні, фати та офіційного костюма, молодята були одягнені у військову камуфляжну форму. Єдиний традиційний атрибут весілля, від якого закохані не змогли відмовитися – букет нареченої. А під час вінчання над закоханими свідки тримали військові каски.

Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості
Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості

“Мене переповнюють емоції. Знаю, що весілля пройшло не так, як планувалось, але воно запам’ятається на все життя. І коли ми переможемо, то зберемо всіх близьких та родичів, щоб відсвяткувати перемогу та весілля”, – поділилася новоспечена дружина.

Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості
Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості

На незвичне весілля в умовах війни змогли прибути деякі знайомі та рідні Олени та Олександра, однак більшість гостей складали товариші по службі. Факт шлюбу засвідчив командир частини, в якій разом служать чоловік та дружина, а також капелан – військовий священник.

Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості
Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості

Історія Олександра та Олени – не перший випадок весілля в умовах війни. 2 березня на Вінничині відразу двоє військових, які служать в одній частині, оформили офіційні шлюби зі своїми нареченими.

Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості
Пара закоханих військових обвінчалася на блокпості

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.