Як змінилася зірка ТСН Алла Мазур 14 днів війни в Україні: зблідла, схудла та сховала волосся за теплою хусткою

Українська відома телеведуча Алла Мазур, яку ми звикли бачити щодня у програмі новин, раптово зникла. Коли вона знову вийшла на зв'язок, стало зрозуміло, що журналістка дуже змінилася.

У період війни багато українських жінок вирішило покинути кордони Батьківщини заради того, щоб врятувати своїм дітям життя. Хтось обмежився переїздом у село, де, звісно, буде набагато безпечніше. Якщо, звісно, поряд немає воєнної інфраструктури. Але це не дає ніяких гарантій, якщо опиратися на сумний досвід воєнних дій з окупантами.

Алла Мазур належить до другої категорії. Раптово телеведучого зникла з ефірів, а вийшла на зв’язок вже в соціальній мережі Instagram, де на особистій сторінці повідомила про те, що зараз знаходиться сином в селі.

Алла Мазур переїхала до села та змінилася до невпізнаваності

Варто відмітити, що знаменитість не змогла сховати тих хвилювань та стресу, які довелося прожити за ці два тижні. Хоча Мазур підготувалася до того, щоб зняти відео, помітно, що усі події в Україні викарбувалися на її обличчі. Вона трохи схудла, дуже втомлена і бліда. Свою зачіску знамениті сховала за товстим шарфом.

На щастя, за відсутності Алли на телеканалі все ж таки знайшлися люди, які виконують обов’язки не гірше за неї. Судячи з усього, керівництво з повагою поставилося до бажання деяких співробітників покинути територію Києва задля безпеки їхніх сімей.

Але не всім пощастило евакуювати своїх дітей. Наприклад, відомий тревел-блогер та телеведучий Женя Синельников залишився сім’єю у підвалі і декілька днів не виходив на зв’язок. Лише нещодавно з’явилась інформація про те, що він живий.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".