Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України: “Буде фізично ліквідований”

Відомий український журналіст та телеведучий Сергій Притула попередив Віктора Януковича про те, що з ним станеться, якщо він повернеться в Україну.

Відомий український телеведучий Сергій Притула завжди відрізнявся своєю активною політичною позицією, про яку він повідомляв глядачам. Також останні декілька років зірка створював контент, в якому пояснював, чому необхідно цікавитися справами в країні, розбиратися в політиці і як це впливає на рівень нашого життя. Взагалом, він ставив собі за мету пояснити співвітчизникам, що відбувається в їхній країні.

Сергій Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України

Ніхто навіть і не думав, що в період війни Сергій Притула відійде в сторону, або буде відсиджуватися в тилу. Звісно, зірка вступив у ряди територіальної оборони і захищає свою батьківщину разом з воїнами.

Сергій Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України

Також знаменитість не забуває про своїх підписників і час від часу публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новини та свої думки. Зокрема, на фоні пліток про те, що Віктор Янукович планує зайняти місце Володимира Зеленського після окупації Києва, він пояснив своїм підписникам, що навіть за випадку, якщо минулому президенту України це вдасться, то надовго він не затримається на цій посаді.

“Янукович повністю усвідомлює наслідки можливого повернення до Києва. Тим більше, що у нього і попередня була абсолютно параноїдальна історія щодо власної безпеки. А зараз я вже не знаю, що йому потрібно виділити для того, щоб він себе в Києві відчував у свідомості”, – пояснив він.

Притула натякнув, що політик буде ліквідований. Варто відмітити, що минулого разу Віктору Януковичу ледь вдалося втекти з України, адже на нього відкрили справжнє полювання після Майдану.

“Будь-хто, хто буде поставлений на чолі держави маріонетковою владою за підтримки російських багнетів, дуже довго на цій посаді не протримається, бо буде фізично ліквідований”

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".