Макс Барських заборонив росіянам слухати свої пісні та вирішив не повертати гроші за свої концерти – обібрав як міг

Уродженець Херсону Макс Барських веде свою війну: він спершу не схотів вертати росіянам кошти за квитки, а зараз взагалі забороняє їм слухати свої пісні.

Макс Барських став неймовірно популярним після другої “Фабрики зірок”. Завдяки образу юнака мрії та ліричним пісням одразу заволодів серцями дівчат. І не лише в Україні. Цікаво, що тривалий час рф була полем для роботи цьому артисту, тепер медійний простір агресора та його інформаційні ресурси перетворилися на поле битви.

Артиста не зупинило ніщо для оголошення бойкоту росіянам. Буквально вчора стало відомо, що кошти за повернені квитки зі скасованих концертів співака не можливо отримати. Зірковий чоловік все вирішив віддати на допомогу постраждалим українцям. Невдоволеним свою позицію пояснив у вельми грубій формі.

32-річний Макс Барських принципово не повертає кошти за квитки росіянам

Сьогодні ж, 11 березня, Барських вирішив і взагалі заборони використання своєї музики на території ворога і його майданчиках для артистів. Закликав це зробити й інших селебрітіз:

“Я офіційно забороняю використовувати мою музику на території рф у будь-якому вигляді, всім радіостанціям, телеканалам, фільмам та серіалам де вона звучить як саундтреки! Я не хочу щоб моя музика звучала в країні, що розв’язала війну в Україні! Я також вилучаю весь каталог своїх пісень з цифрового простору рф. Пропоную всім українським артистам зробити те саме!”

Як стверджує артист, його біда 24 лютого застала саме в Україні. Так само, як і всім нам йому довго не вірилося, що мирне життя скінчилося. У Херсоні у співака лишилася його люба родина.

Спершу у своїх публікаціях Барських закликав рф не мовчати та виходити на протести, але згодом полишив цю ідею. Зараз Макс слів не добирає та з креативного боку веде свою особисту боротьбу з агресором.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".