41-річна Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком: волонтерять разом на барикадах Києва (ФОТО)

Соломія Вітвіцька вражає стійкістю. Вона лишилася працювати на телеканалі та всіма силами підтримує українців, що лишилися у біді. Щоправда, вже не сама.

Темні часи змішують все: і хороше, і погане. Вони вертають нас до тих, з ким ми і не думали спілкуватися. Зараз перевіряється дружба, кохання та просто людська гідність.

Соломія Вітвіцька була однією з перших, хто заявив, що не полишить Київ та свою роботу. Зірка натхненно написала:

“Щоб вистояти і перемогти, кожен має зробити свій внесок.
Ми стоїмо на інформаційному фронті – “1+1″ працює в режимі цілодобового марафону.
Залишайтеся вдома, або робіть все що можете. Йдіть на роботу, чи допомагайте чим можете іншим виконувати свої обов’язки.
У шпиталях та лікарнях можна здати кров для поранених.
Маємо гуртуватися і підтримувати одне одного!”
Сьогодні ж стало відомо, що ведуча не лише працює у студії, повідомляючи новини, а й допомагає, як волонтерка. Помітили її у компанії колишнього чоловіка Владислава Кочаткова. У лютому 2021 року пара заявила про розлучення. Втім, знаменитість завжди наголошувала, що розбіглася з екс-коханим мирно, у кожному інтерв’ю говорила про обранця добре та казала, що товаришує з ним.
41-річна Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком
Нагадаємо, що розкішне весілля екс-подружжя відсвяткувало у 2013 році. Творчий тандем ведучої та кліпмейкера обговорювала вся країна. Після розірвання шлюбу жоден не зустрів знову другу половинку та не був помічений у нових стосунках, а у мережі давно ходять чутки про те, що насправді неофіційно пара живе разом.
Спільних дітей у Соломії та Владислава так і не було, хоча зірка “плюсів” не приховувала, що не проти стати мамою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".