Олексій Панін з 14-річною донькою готується в Іспанії підтримати Україну на мітингу (Фото)

На своїй сторінці в інстаграм Олексій Панін показав, з чим вони з дочкою прийдуть на мітинг. Це плакат: "Stop, Putin! Stop, War!"

У цей непростий час, коли йде війна в Україні, розв’язана Росією, багато людей переосмислюють свої цінності та пріоритети. Особливо це помітно у представників шоубізнесу.
Дуже важко займати правильну позицію в країні агресора – Російської Федерації. Адже багатьом страшно. Так, і не тільки в Росії зірки бояться висловлювати свою думку про цю війну.
Олексій Панін із тих російських зірок, хто не боїться у себе в соцмережах говорити про вторгнення Росії в Україну.
Актор прямим текстом говорить, хто винен у цій війні та він намагається достукатися до росіян.
Нині Олексій Панін із донькою проживає в Іспанії. Наразі актор із його донькою Ганною готуються до мітингу на підтримку України.
На своїй сторінці в інстаграм Олексій Панін показав, з чим вони з дочкою прийдуть на мітинг. Це плакат: “Stop, Putin! Stop, War!”

Раніше Олексій Панін зізнався, що йому соромно, що має російський паспорт. Також актор підтримав Макса Барських, який назвав Росію дірявою та більше не хоче туди їхати.
Потрібно віддати належне, що деякі представники російського шоубізнесу відкрито виступили проти війни Росії в Україні та потім вони розкритикували себе на Батьківщині в Російській Федерації. Це такі зірки як Андрій Макаревич, Олексій Кортнєв, Лія Ахеджакова, Максим Галкін.

Українці мають знати, що ми переможемо. Наша справа правильна і перемога буде за нами!

Ворог уже втратив майже тридцять відсотків своєї техніки та незабаром ЗСУ його поженуть назад до українсько-російського кордону!

Бережіть себе та своїх близьких і не вірте російським фейкам. Дивіться та слухайте українські ЗМІ.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".